J-Kurven

Forside » USAIDAG » Gitte Nielsen: USAIDAG.com

Gitte Nielsen: USAIDAG.com

USAIDAG

Lørdag d. 16. maj offentliggjorde Gitte Nielsen sin hjemmeside USAIDAG.COM, hvor hun vil skrive om race i USA, lægge engelsksprogede artikler op og dele sine medieoptrædener i radio og tv.

Gitte er både lidenskabeligt engageret i sit felt og er utroligt dygtig til dykke ned i kontemporære begivenheder for at placere dem i en spændende og nuanceret historisk kontekst. Derudover skyr Gitte ikke tilbage for at have en klar holdning til sit stof og sit emne, dog med en meget professionel balancegang mellem akademisk niveau og personligt engagement.

På det sidste, når jeg har læst Gittes opdateringer på Facebook, har det undret mig hvorfor Gitte ikke lavede en portal hun kunne komme ud på, for hendes konstante opdateringer vidnede om både vilje og lyst. Det skulle vise sig at hun rigtig nok havde tænkt på lige det og endda samme weekend, som jeg lancerede J-Kurven, lancerede Gitte USAIDAG.

Jeg glæder mig meget til at følge USAIDAG, fordi man kan ikke forstå USA uden at forholde sig til race og Gitte er allerede min personlige go-to-gal, når det kommer til at få svar på spørgsmål omkring race i USA. Et stille spørgsmål på Facebook resulterer i halve essays tilbage som svar og det er fantastisk!

Gitte er en begavet skribent, dygtig oplægsholder og en spirende medie-darling. Jeg glæder mig meget til at følge USAIDAG og jeg vil opfordre alle til at følge trop.

Go get ’em, Gitte!

Se hjemmesiden her: http://usaidag.com


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: